De nieuwe identiteit van NeoDev

StartpaginaNieuws van onsDe nieuwe identiteit van NeoDev

NeoDev heeft een nieuwe identiteit! Al sinds 2015 is NeoDev actief als webhostingdienst van Joeri Harleman, maar sinds 2023 bestaat de wens om er serieuzer mee bezig te gaan. Dat betekent dat ook de presentatie anders moet. Met een grote rebranding als gevolg.

Een samenvatting van de veranderingen:

  • Strakkere en modernere vormgeving van ons logo
  • Nieuw telefoonnummer, 06 227 69 447
  • Nieuw rekeningnummer, NL14 RABO 0378 4073 76
  • Officiële KvK-registratie
  • Nieuwe website, klantenpaneel en controle paneel
  • Nieuwe pakketten en prijzen voor hosting op een eigen server

Facturatie
Vanaf nu zal de facturatie via het klantenpaneel gaan. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om via iDeal en automatische incasso de betalingen te voldoen. De eerstvolgende rekeningen worden automatisch aangemaakt en je krijgt 30 dagen voor de automatische verlenging een bericht.

Migratie websites
Alle websites worden of zijn gemigreerd naar de nieuwe webserver. Deze webserver draait in een datacentrum van NorthC in Amsterdam en is voorzien van een uitgebreide lijst aan ISO- en ISAE-certificeringen. De controlepaneelsoftware is veranderd van DirectAdmin naar KeyHelp. KeyHelp is een modern systeem dat voorzien is van alle nodige en luxe features. De migraties worden met de hand uitgevoerd om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Onder andere de website, de emailaddressen en domeinnamen worden overgezet en je krijgt automatisch een account op het klantenpaneel. Na de migratie kan het zijn dat je je mailserver instellingen moet aanpassen, hierover krijg je nog bericht.

Nieuwe prijzen
De nieuwe prijslijst voor domeinnaamregistraties is hier te vinden. De nieuwe webhostingpakketten zijn hier te vinden. De nieuwe prijzen voor domeinnaamregistratie gaan in vanaf 1 januari 2024 voor zowel nieuwe als bestaande registraties. Over de prijzen voor webhosting ontvang je apart een bericht. Vanaf 1 december 2023 wordt ook BTW berekend.

Ik wens iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Joeri Harleman


Powered by WISECP
Top