Nieuws
Computer diensten
   15-02-2011

Sponsoring
   29-11-2010

NeoDev gaat van start
   26-08-2010
Beginner pakket
Voor slechts €29,99 per jaar heeft u een website met 500MB schijfruimte, met een gratis domein voor 1 jaar! Klik hier voor meer informatie
Home

Van harte welkom op de website van NeoDev. NeoDev is een klein startend bedrijf wat zich focust op het bieden van kwaliteit webhosting, webdesign en programmering.

Wij streven naar het leveren van producten met goede kwaliteit, goedkope prijs en snelle activatie. Ook proberen wij u zo goed mogelijk te begeleiden in het maken van de juiste keuze. Uiteraard helpen wij u niet alleen daarmee, maar ook bij andere dingen waar u hulp bij vereist. Wij vinden uw tevredenheid erg belangrijk.

U kunt bij ons een hosting pakket bestellen, waarmee u een website online kunt zetten. Ook kunt u een domein registreren, waardoor u uw website een naam kan geven. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om een ontwerp te maken voor uw website wanneer u die nog niet heeft. Ten slotte bieden wij u de programmering aan voor uw website, waardoor u een groot deel van uw website kan automatiseren.

Wanneer u vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij proberen daarna uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, en u eventueel te helpen met uw probleem. Mocht u voor een beslissing komen te staan, dan helpen wij u bij het maken van uw keuze. Neem daarom vandaag nog contact met ons op, of bestel een van onze producten.

Copyright © 2011 - NeoDev
Alle rechten voorbehouden.